Bejelentés


ÜDVÖZÖLEK BABOBE OLDALÁN A kreaivitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásai

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Hírek
Kifutö termékek

Kifutó termékekről listát találhatok a letöltések menüpont alatt.2009.június.11

tovább >>


Új termékek!

Új termékek teljes lista letölthető a letöltések menü pont alatt.

tovább >>


Házhoz szálitás költség nélkul!

Házhoz szállítás költségek nélkül! Minden 249 pont feletti megrendelést díjmentesen házhoz szállítunk november hónapban. Itt a lehetőség, használja ki! Rendeljen 10 parfümöt, és mi házhoz visszük, a kiszállítás költségeit mi fizetjük! További akciók minden héten! Sok sikert kíván az FM Group Hungary Kft vezetősége!

tovább >>Linkek


Az FM Group World parfümforgalmazó vállalat forgalomba hozta a sokak számára megfizethetetlen árú, márkás és igazán közkedvelt parfümök alternatív változatát.
A termékeket ugyanazon eljárással, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően állítják elő. Célunk olyan kitűnő minőségű alternatív parfümök létrehozása, melyek kifogástalan minőségűek, ezáltal illat és egészségügyi elvárások tekintetében ugyanazon megelégedettséget nyújtják, mint bármely más termék, azonban lényegesen alacsonyabb, megfizethető áron.
Próbálja ki Ön is!

A cég rövid története:
Az FM Group kiszolgáló partnere a Perfand, mely cég az egyik legnagyobb, világhírű gyártótól szerzi be a parfüm alapanyagait. 1997 óta foglalkozik parfüm készítéssel és forgalmazással. Az FM 2004. szeptemberében kezdte meg ezen termékek forgalmazását network marketing értékesítés keretében.
A cégvezető, Artur Trawinski Ausztráliából hazatérve az új trendek és néhány hazai szakértő segítségével hozta létre az FM Group-ot, azzal a céllal, hogy világméretű, mindenki számára elérhető hálózatot hozzanak létre.
A cég jelenleg Lengyelországban, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban, Ausztriában, Magyarországon, Németországban, az Egyesült Királyságban, Szerbiában, Bulgáriában, Litvániában, Romániában, Izraelben, Ausztráliában, Olaszországban, Ukrajnában és az Egyesült Államokban működtet raktárat.Mi az illatot viseljük nam a csomagolást!
Miért érdemes az FM Group termékeket vásárolni?


Mert a vásárlók azt a minőséget kapják, amit várnak egy parfümtől, igaz nem egyedi csomagolásban, de sokkal kedvezőbb áron. Eredetileg a gyártók a gazdagabb rétegeket célozták meg a parfümökkel, de az FM Group által mindenki számára elérhetővé válnak a kellemes illatok.

Hogyan lehetséges a rendkívül kedvező ár?A többi marketing, reklám, csomagolás, logisztika, stb. és kiskereskedelmi haszonból tevődik össze. Ezekkel a költségekkel nem kell számolni az FM parfümöknél, ezért lehetséges, hogy hozzájussunk a kedvenc illatunkhoz rendkívül alacsony áron.
Egy parfüm árának csak 10% az illat ára.
freestat.hu
számláló

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!